Wanneer is de check-in en check-out?

Weekverhuur; aankomst op maandag of vrijdag vanaf 16.30u Maison de la lune. Vanaf 17u Maison d'étoile. Uitcheck maandag of vrijdag om 10u
Weekendverhuur; aankomst op vrijdag vanaf 16.30u Maison de la lune. Vanaf 17u Maison d'étoile. Uitcheck op zondag om 20u
Lang weekendverhuur; aankomst op vrijdag vanaf 16.30u Maison de la lune. Vanaf 17u Maison d'étoile. Uitcheck op maandag 10u

Vroeger aankomen is niet mogelijk mits vooraf afgesproken.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

U kan annuleren maar dan wordt er u een schadevergoeding aangerekend van 50% tot 60 dagen voor aankomst, 75% tot 30 dagen voor aankomst of 90% tot 10 dagen voor aankomst. Indien het verblijf niet kan doorgaan wegens overmacht dan ontvangt u een voucher ter waarde van het reeds overgemaakte bedrag.

Wat is in de prijs inbegrepen?

Keuken en bedlinnen is inbegrepen, badhanddoeken dienen jullie zelf mee te brengen of kan worden gehuurd aan €5.5pp. De woning dient in de staat achtergelaten te worden zoals aangetroffen bij aanvang. We verwachten dat u de woning verlaat mits de afgesproken criteria bij aankomst. U krijgt vooraf via mail huisreglement, deze dient te worden gelezen zodat u op de hoogte bent van onze huisregels.

Roken

Roken is ten strengste verboden. Buiten kan wel, er hangt een asbak.

Huisdieren

Er is maximum 1 huisdier toegestaan mits betaling van €30/nacht

Kok aan huis

Wij kunnen u een paar goede adressen geven van uitstekende cateraars aan huis. Wel even vermelden bij uw reservering.

Doelgroep

Vrijgezellenfeesten, drinkpartijen zijn uitdrukkelijk verboden. We zijn in een groene omgeving gevestigd waarbij we na 22u ’s avonds absolute rust buiten wensen.

Tuin

We hebben bbq toestellen op houtskool op het terras staan. Deze dienen na gebruik te worden schoongemaakt en de afgekoelde houtskool mag in de daarvoor bestemde afvalcontainer in de afvalberging worden gedeponeerd.
Er zijn ook een trampoline en kinderspeeltjes aanwezig.
De tuin is ook voorzien van ligzetels, stoelen en tafels voor het aantal gasten in de woning.

Betalingsvoorwaarden

Na uw reservatie zal u een email ontvangen met de vraag het voorschot van 50% van de totale prijs te betalen.
Deze is geldig en definitief zodra we die hebben ontvangen.
Eén maand voor uw aankomst contacteren we u opnieuw om het resterende saldo te vereffenen en de waarborg van €500 te betalen.
De waarborg krijgt u terug binnen de 2 weken na uw vertrekdag (mits afhouding van schadegevallen).

Kan ik de auto opladen?

Er is 1 openbare oplaadpaal voor beide woningen aanwezig, deze is beschikbaar bij de woning 'Maison d'étoile', mits betaling.

Onze gegevens

Claeys - Claeys
Ter Bieststraat 20
8421 De Haan

KBO BE0544 474 262 

BE90 1030 3333 5332